Wc verstopt? Bel Rioolservice Blaricum

Een verstopte wc. Dit komt altijd erg ongelegen. Pas op het moment dat uw toilet het niet meer doet, ontdekt u hoe vreselijk lastig dat is. Toiletpapier en vochtige doekjes koeken aan in de afvoer en maken de doorgang steeds smaller en smaller. Dit maakt het wegspoelen van het water soms niet gemakkelijk en zorgen dat de wc verstopt raakt. Heel vervelend! Onze deskundige monteurs kunnen uw wc ontstoppen en zorgen dat uw toilet niet meer verstopt is. Is uw toilet verstopt? Of raak hij snel verstopt? Onze monteurs ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze de afvoer en alle voorkomende leidingen.

Rioolservice Blaricum voor als uw wc verstopt is

Een verstopte wc verhelpen we simpelweg door de verstopte leiding door te spuiten met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Op deze manier hoeft de leiding niet worden opgegraven en is de verstopping snel opgelost. Soms is het toilet zo verstopt dat doorspuiten niet helpt en we de wc niet op deze manier kunnen ontstoppen. Geen probleem, want de monteur beschikt over speciaal gereedschap waarmee de verstopping zo verholpen is. Is uw toilet verstopt? 24 uur per dag kunt u een verstopping melden bij ons via het formulier of telefoon nummer 06-33308287

Leiding verstopt? Het overkomt iedereen

Een verstopping kan zitten in iedere afvoerleiding. Nieuw of oud. In de afvoer van het wc- fonteintje, van de douche of het ligbad, van de gootsteen in de keuken of het toilet. Vuil en vet hecht zich aan de binnenzijde van de afvoerbuis, waardoor de diameter kleiner en kleiner wordt. Ook haren (vaak vermengd met vet en zeepresten) kunnen blijven hangen in de afvoer. En wat dacht u van vochtige doekjes, maandverband of tampons die de doorgang blokkeren?

Rioolservice Blaricum help u snel van dit probleem af.

Bel ons vandaag nog 06 33308287