Camera inspectie

Een rioolcamera is een minuscule camera bevestigd aan het uiteinde van een kabel. Nog niet alle loodgieters maken gebruik van dit moderne stuk gereedschap maar Rioolservice Blaricum investeert graag in goed gereedschap. Een rioolcamera stelt ons in staat om de oorzaak te vinden van een verstopte afvoer. Ook kunnen we hiermee vaststellen of de beluchting van het riool toe is aan een reparatie. Dankzij een rioolcamera is onnodig, tijdrovend en kostbaar breekwerk verleden tijd. Het resultaat? Lagere prijzen dan onze concurrenten.

Aanleg en vernieuwing van riolering

Een oude en verzakte riolering die niet meer optimaal functioneert kan door ons worden vernieuwd. Het spreekt vanzelf dat alles wat hiervoor moet worden opengemaakt weer in de oude staat hersteld wordt. Via ons contactformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Opsporen van lekkage aan riolering en stankoverlast

Wij helpen u bij het oplossen van stankoverlast problemen. Met de hulp van een rookmachine blazen we rook in de riolering, zodat we kunnen zien waar de rook naar buiten komt. Deze effectieve opsporingsmethode levert veel tijdwinst op en geeft een duidelijk beeld van de schade, die wij vervolgens op professionele wijze herstellen.

Last van rioolvliegjes

Dan is er mogelijk een probleem met uw riolering. Rioolvliegjes kunnen uit de kruipruimte komen en zitten vaak tegen muren en/of ramenOok kunnen rioolvliegjes buiten tegen de gevel aan zitten. De aanwezigheid van rioolvliegjes duidt op een lekkage aan uw riolering.

Kwaliteit tegen gunstige prijzen

Waar andere loodgieters allerlei extra kosten berekenen, houden wij  het graag overzichtelijk. Het verschil merkt u in uw portemonnee. Want in plaats van een optelsom van verschillende kosten, vragen wij een vaste prijs per klus. Dit voorkomt nare verrassingen achteraf.

De voordelen van Rioolservice Blaricum

  • Jarenlange ervaring
  • Vaste lage tarieven
  • 24/7 bereikbaar

Riool- of afvoerproblemen?

Niets aan de hand, bel snel met Rioolservice Blaricum! 06 – 33 30 82 87