Regenpijp verstopt? Bel Rioolservice Blaricum bij onder andere een verstopte regenpijp?

De regenpijp verstopt? Erg onhandig, want een verstopte regenpijp kan erg veel schade aanrichten. Het kan leiden tot overlopen van de dakgoot en zelfs tot vochtschade in huis. Daarom is het noodzakelijk bij een verstopte regenpijp een goed bedrijf in te schakelen. Zij kunnen de regenpijp ontstoppen en verhelpen het probleem op vakkundige en zo schoon mogelijk wijze. Is uw regenpijp verstopt? En wilt u de regenpijp laten ontstoppen? Bel Rioolservice Blaricum en binnen 24 uur staat een monteur op uw stoep.

Rioolservice Blaricum voor als de regenpijp verstopt is?

Onze monteur ontstopt de verstopte regenpijp door deze machinaal schoon te frezen of met hogedruk door te spuiten. Op deze manier kan de monteur geheel milieuvriendelijk de regenpijp ontstoppen en is uw probleem verholpen. Als dit niet helpt gebruikt de monteur speciaal ontstoppingsapparatuur om de verstopte regenpijp te ontstoppen.

We maken nooit gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen, want deze zijn zeer schadelijk voor het milieu. Daarnaast zijn deze middelen vaak een tijdelijke oplossing en is de regenpijp snel weer verstopt. Wilt u de regenpijp snel laten ontstoppen? Neem contact met ons op. 24 uur per dag kunt u een verstopping melden, via ons contact formulier of via telefoon nummer 06-33308287